Vélo Royal uthyrning av elsparkcyklar på Gotland

Äntligen börjar sommaren närma sig. Syrenen har blommat ut och barnen har sjungit den Blomstertid nu kommer och alla tårar är fällda. Kanske äter ni också våfflor på skolavslutning eller så har ni andra traditioner . Ibland känns det som att tiden står stilla men just i maj och juni snurrar livspusslet som aldrig förr. Vi är glada men lite oroliga för allt som händer så nära men också mer i fjärran. Desto större anledning att ta vara på livet så vi försöker umgås med nära och kära. Så hoppas vi ses i sommar på Gotland.

Comme nous l'avons souhaité

Från vecka 27 laddar vi för säsongen på Gotland och stannar till vecka 33 så vi erbjuder 1-timmes uthyrning Korsningen Hålvägen/Strandvägen. Där kan du enkelt ringa så får du koden till låset och swishar direkt.

Eller så vill du ha friheten att åka runt och vill hyra en heldag eller längre? Då förbokar du via info@veloroyal.se eller ringer! Vi finns på Lingonvägen 2, Ljugarn. Vi kan också leverera och hämta upp om du vill långtidshyra från 1 dag i Visby eller Tofta. Vi ser så fram emot att träffa nya och gamla kunder.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.